[Duurzaamlijst] XminY is gered!

Rutger van den Dool rutger op xminy.nl
Ma Jun 4 12:52:25 CEST 2012


[Amsterdam, 4 juni 2012]

XminY is gered!

‘Opgelucht, euforisch en toch ook enigszins verbijsterd’ is wellicht de meeste treffende manier om te omschrijven wat er door ons heen ging toen bleek dat XminY meer dan 650 nieuwe donateurs heeft mogen verwelkomen over de laatste twee jaar.

Twee jaar eerder moest XminY de noodklok luiden; Er waren minimaal 600 nieuwe donateurs nodig, wilde XminY overleven. En dat is dus gelukt! De toekomst van XminY lijkt voor de komende jaren veilig gesteld. 

Maar toch zijn we ook nog steeds niet klaar. We willen namelijk absoluut voorkomen dat XminY opnieuw in zo’n financieel benarde situatie beland. Dit was eens, maar nooit meer. Hierom gaan we dan ook door op de reeds ingeslagen weg en kijken hoe we XminY toekomst-bestendiger kunnen maken. Zowel de huisstijl, de website als ook het politiek-inhoudelijke verhaal moet een broodnodige update krijgen. Zelfde idealen, maar dan aangepast aan de huidige tijd. Dat wordt de volgende uitdaging!

We zullen in de nabije toekomst berichten over al deze nieuwe uitdagingen, maar op dit moment is het belangrijkste nieuws dat er überhaupt een toekomst is voor XminY!

Grote dank voor alle hulp en steun die XminY van iedereen heeft mogen ontvangen!

Rutger van den Dool
Coördinator XminY
namens iedereen van XminY!

-------
Help mee! - Word nu ook donateur!

Ondanks dat XminY gered is, is deze redding wel nipt met de hakken over de sloot geweest. Om de toekomst van XminY - en daarmee de ondersteuning van actiegroepen en sociale bewegingen - robuuster veilig te stellen, blijft XminY nieuwe donateurs nodig hebben.

Dit kan al vanaf €5,-/maand! Wordt daarom nu ook donateur en help mee met een betere wereld!
https://www.xminy.nl/node/441


Meer informatie over de Duurzaamlijst maillijst