[Duurzaamlijst] 27 november: de woon-werkgemeenschappen van Emmaus - bij Omslag

Omslag omslag op omslag.nl
Do Nov 11 13:06:29 CET 2010


Beste lezer,

Op zaterdag 27 november is er bij Omslag in Eindhoven een Aanloopdag, waar de zeven woon-werkgemeenschappen van Emmaus in Nederland centraal staan.
Op deze dag presenteert Emmaus Nederland o.a. 'het Onthaal': een mogelijkheid om gedurende een periode van minimaal zes maanden kennis te maken met drie verschillende woon-werkgemeenschappen van Emmaus in Nederland. Je woont en werkt mee in de groep, geniet kost en inwoning en ontvangt een wekelijks zakgeld.

Tijdens de Aanloopdag op 27 november zijn verschillende bewoners/medewerkers van Emmaus aanwezig om vanuit hun eigen ervaringen te vertellen; we draaien een korte film over Emmaus Haarzuilens, en we brengen een bezoek aan Emmaus Eindhoven, de naaste buren van Omslag.

Het inhoudelijk deel van deze dag is van 14:00-17:00 uur. Zowel voor- als achteraf is het mogelijk om bij Omslag een hapje mee te eten. Vooraf aanmelden is nodig. Deelname aan de dag kost 'wat het u waard is' (dus niet gratis).

Kijk voor meer informatie over deze Aanloopdag - en voor aanmelding hier: http://www.omslag.nl/aanloop.htm#27november2010

Meer over Emmaus: http://werkenenwonenbijemmaus.nl/anders-wonen-anders-leven

Misschien tot ziens bij Omslag!

Met vriendelijke groet,
Omslag,

Marta Resink


-- Lees ZOZ - tijdschrift voor doen-denkers. Vraag proefnummer!
-------------------------------
Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling -
Postbus 81 - 5600 AB Eindhoven -
omslag op omslag.nl - 040-2910295 - http://www.omslag.nl
-------------------------------


Meer informatie over de Duurzaamlijst maillijst