[Vredeslijst] Cursus: Gandhi Hier en Nu

vredesnieuws op vredesmedia.nl vredesnieuws op vredesmedia.nl
Wo Nov 6 11:15:44 CET 2013


Wat is het belang van Gandhi voor ons leven in een modern land als Nederland? Het 'denken, voelen en doen' van Gandhi wordt in een brede context geplaatst: van traditionele religies tot hoofdstromingen binnen de filosofie en van moderne ideologieën tot eigentijdse sociale en ecologische bewegingen. Er is voldoende ruimte voor gesprek en ontmoeting. Start: 27 november op de Gandhituin in Rotterdam.

Zoek je verdieping en inspiratie voor innerlijke ontwikkeling of voor sociale en ecologische actie, voor de praktijk van je dagelijks leven of gewoon voor je onverzadigbare interesse? Dan is deze cursus iets voor jou. 
 
Docent: De cursus wordt gegeven door Rutger Henneman, onafhankelijk onderzoeker, organisator en activist, voorzitter van Stichting Vredestuin, Gandhituin in Rotterdam en hoofdredacteur van Het Potentieel.
 
Data: De cursus bestaat uit zes woensdag-avonden van 19:30 tot 21:30, met een inloop vanaf 19:00 uur, op: 27 november, 4 december, 11 december, 18 december, 8 januari, 15 januari
 
Locatie: Het lokaal van de Gandhituin (Gordelweg 131, Rotterdam).
 
Kosten: 129,- Euro (inclusief BTW) voor de hele cursus en inclusief een cursushandleiding. (Vormen de kosten een te grote drempel, neem dan contact op, door te mailen of te bellen.)
 
Opgeven: Vooraf opgeven via: rjhenneman op yahoo.com. Bellen kan ook: 06-43061027. Bij minder dan zeven aanmeldingen kan de cursus niet doorgaan. Bij 15 aanmeldingen zit de cursus vol. 
 
Meer info: www.rutgerhenneman.com
Facebook: www.facebook.com/events/192160994302324

Ontleend aan: http://www.rutgerhenneman.com

Dit bericht wordt verspreid via het VredesNieuws-systeem.





Meer informatie over de Vredeslijst maillijst